Gastenboek

28 juli – 11 augustus 2018

Toffe groene locatie met veel buitenruimte en de nodige rust. Kleine chalet maar voldoende voor twee personen die bij hoge temperaturen heel warm is maar ’s avonds voldoende afkoelt om te slapen. Je voelt je op je gemak en je wordt er regelmatig verwend met de bak- en kookkunsten van de verhuurder.

14 juli – 21 juli 2018

Zoals geadverteerd, echt in de middle of nowhere.  Het huisje is van alle gemakken voorzien. De buitendouche is een verademing. Ook de barbecue en pizzaoven zijn een groot succes! De kunst van de gastvrijheid geperfectioneerd. Enorm genoten en tot rust gekomen. Wij raden dit natuurhuisje zeker aan en vergeet vooral niet samen pizza te eten.

Juli 2017

Een heerlijke vakantie gehad. Terug naar de natuur met alle luxe die je nodig hebt. Een heerlijk privédomeintje met eigen zwembad en barbecue. Een warm ontvangst door José en Anton die altijd voor je klaar staan maar je ook alle privacy geven als je dat wilt. Midden tussen de wijnboeren voor de wijnliefhebbers en tussen de mooie Franse dorpjes om het echte Franse gevoel te ervaren. Als we deze regio weer bezoeken komen we hier zeker terug.

11 juni – 25 juni 2017

We waren enorm toe aan deze vakantie! Toen we arriveerden was het een groot feest! Wat een mooie omgeving, geweldig huisje met alle voorzieningen, die j maar kan wensen en allerhartelijkst ontvangst. Prachtige natuur, grote ruimte voor ons alleen en zijn hier zeker tot rust gekomen. Ruim huisje, zeer smaakvol ingericht met oog voor detail! Keukeninrichting zeer uitgebreid en bed opgemaakt.

Augustus 2016

Een super vakantie gehad in het schattige blauwe huisje. We hebben prima kunnen relaxen, boeken uitgelezen en uitstekend gegeten. We zijn heerlijk verwend door de verse producten uit de tuin en de kookkunsten van Anton. José en Anton zijn erg gastvrij, je voelt je direct op je gemak. De pizza-oven was favoriet, wat leuk om daar je zelfgemaakte pizza’s op klaar te maken en dan in het ondergaande zonnetje op te eten. Een aanrader!