Locatie

Op vakantie in Frankrijk is het wel zo plezierig  te logeren bij Nederlanders.

 La Cabane du Causse  bevindt zich in een fraaie privé tuin met veel groen. Het houten chalet (4×5 meter) is recent gebouwd  en compleet ingericht. Op de overdekte veranda staan twee comfortabele fauteuils. Het toilet bevindt zich direct om de hoek van het chalet. U doucht in de openlucht, uiteraard met warm en koud water! De royale regendouche (volledige privacy) bevindt zich direct achter het chalet. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst.

U heeft de beschikking over een compleet ingerichte keuken met 3 pits gastoestel, oven, koelkast met vriesvak, borden, bestek etc, een ruim 2 persoons bed (nieuw, 2 x 80 x 200 meter),  comfortabele tuinmeubelen, een bbq, pizzaoven en een eigen privé houten opbouwzwembad (Ø4.30 mtr.). Uw mobiele telefoon werkt en wifi is aanwezig.

Als er een briesje opsteekt en u de geur van tijm, rozemarijn of lavendel ruikt is het tijd de bbq aan te steken, terwijl u geniet van een heerlijke maaltijd op het grote romantisch verlichte terras ziet u  een paadje dat zich door het bos slingert, de tijd lijkt even stil te staan.

Deze idyllische locatie met alle comfort is uitstekend geschikt voor een romantische vakantie dicht bij de natuur voor twee.